Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е изправен пред главоболие по

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е изправен пред главоболие по
Коментари Харесай

Юрген Клоп в опасност от загуба на ключова двойка на Ливърпул поради опция за трансфер през януари

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е изправен пред главоболие по средата на сезона, като Джоел Матип и Тиаго Алкантара могат да решат бъдещето си през януари.

И двамата играчи считат, че настоящите им покупко-продажби изтичат идващото лято, само че имат опцията да се договорят за трансфер през зимния трансферен прозорец. Това е по този начин, тъй като им е разрешено да приказват с не-британски клубове по отношение на подписването на преддоговорно съглашение до шест месеца преди приключването на предходен контракт.

Правилото беше въведено преди 28 години като част от известното решение Bosman от 1995 година, обвързвано със свободата на придвижване на професионалните футболисти. Ливърпул е измежду засегнатите тимове от Висшата лига и Клоп би трябвало да вземе решение за двамата играчи - както и за аварийния вратар Адриан - преди януарския прозорец.

Матип претърпя сполучлива интервенция за раздрана контузия на предната кръстна връзка, получена при успеха с 4-3 над Фулъм по-рано този месец. Не е избрана дата за завръщане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР