Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира чувството си за хумор,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира чувството си за хумор,
Коментари Харесай

Клоп се закача: Абе, и аз веднъж закичих 4 в един мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показва възприятието си за комизъм, когато за следващ път трябваше да разяснява геройствата на своя ас Мохамед Салах. Египтянинът обра точките във Висшата лига, като вкара четири гола с четири шут при успеха с 5:0 над Уотфорд в 31-ия кръг.

"Отличен 4 " за CR7 и Салах, само че кой набута 13 в един мач?

Читателите на Gong.bg се произнесоха: Салах е най-хубав в Англия?

Клоп употребява случая, с цел да подсети, че в дните му като футболист на Майнц 05 той също е успявал да означи 4 гола в един мач. Това се случва през 1991 година против Рот-Вайс Ерфурт.

„ Може би би трябвало да стартира по този начин: аз също съм вкарвал 4 гола в един дуел. Беше през 1991 година. Мисля, че към момента можете да го намерите в мрежата, въпреки че не съм сигурен дали по това време записвахме мачовете. Тогава играехме във втора дивизия, беше мач за първенство”, разяснява Клоп.

"Мо " еуфория: Крал на Египет - Крал на Острова

Салах с рекордно достижение

„ Дали към момента си вардя топката от оня дуел? Не, тъй като те имаха единствено една топка. Ако им я бях взел, трябваше да търсят нова. Крайният резултат май беше 5:1 (всъщност 5:0), а можех да вкарам и пети гол, само че един път улучих напречната греда. Дали би трябвало да опиша за това на Мо? Ами, може би би трябвало.”

„ Нека се върнем обаче на Салах. Той е приказен, в действителност приказен. Начинът, по който вкара тези попадения… Условията бяха необикновено сложни с този сняг по терена, беше хлъзгаво, топката вървеше постепенно. Говоря за тези неща.”

„ При първия гол имаше тъкмо един човек, който нямаше проблем, и това беше Мо. Той откри резултата, а това ни оказа помощ много”, добави Клоп.

Мохамед Салах към този момент има 36 гола в 41 публични срещи за Ливърпул през сегашния сезон. Той е подгонил абсолютния връх на Йън Ръш от 47 гола през акция 1983/1984.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР