Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде пресконференция преди утрешния двубой

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде пресконференция преди утрешния двубой
Коментари Харесай

Клоп: В момента не планирам бъдеща кариера като мениджър

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде конференция преди утрешния дуел против Аталанта. Мърсисайдци одобряват италианците в първи мач от четвъртфиналите на Лига Европа.

" Да играеш против нас е като да отиваш на ортодонт. Това сподели Пеп за Аталанта. Те са непрекъснат тим, а всеки един от играчите им има разнообразни качества. Очакваме от тях да са чудесно проведени. Освен това са доста опитни ", показа германецът.

" Не е толкоз всекидневно аз да съм тук толкоз дълго време и за Джан Пиеро Гасперини да е там толкоз дълго. Мисля, че би трябвало да оставиш клуба в по-добро положение от това, в което си го намерил. Ние опитахме да създадем това с нашата просвета, схващане и нрав вътре в клуба. Останалото е резултати, може би титли, само че главно резултати. В момента аз не възнамерявам бъдеща кариера като управител. Попитайте ме след година ", добави Клоп.

" Връзката сред тима и почитателите прави разликата, само че тази атмосфера е основана на предходен опит. Ако не играем добре, няма да бъде най-хубавото прекарване. Ако играем добре, почитателите ще застанат зад нас. Не одобряваме резултатите ни на " Анфийлд " или атмосферата за обезпечени. Знаем какво би трябвало да създадем, с цел да се получи тази атмосфера, би трябвало да даваме най-хубавото от себе си ", показа още мениджърът.

Германецът не обясни дали играчите, които възобновиха тренировки след дълго неявяване, ще играят против Аталанта. Вчера Алисон, Александър-Арнолд, Жота и Байчетич упражняваха наедно със съотборниците си.

" Те отсъстваха дълго време и би трябвало да се завърнат последователно. Ако са подготвени, ще получат минути. Моментът е подобаващ, тъй като имаме доста мачове. Младите се оправиха брилянтно, само че те не могат да играят всеки мач ", показа Клоп.
 Клоп: Положението е такова, трябваше да спечелим мача
Клоп: Положението е такова, трябваше да спечелим мача

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР