Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде израз на емоциите си

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде израз на емоциите си
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул сам си е виновен, ядосан съм - Футбол свят - Англия



Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде израз на страстите си след 1:1 вкъщи против Бърнли в 5-ия кръг на Висшата лига.

„ Червените” демонстрираха, че провалите от това 0:5 против Манчестър Сити очевидно са по-сериозни и след 2:2 против Севиля на „ Анфийлд” в Шампионската лига през седмицата, в този момент и Бърнли си потегли с точка. Тимът на Клоп насочи страховитите 35 изстрела към вратата на Ник Поуп, като само Мохамед Салах съумя да го преодолее. В края на мача резервата Доминик Соланке можеше да донесе трите точки, само че от упор нацели напречната греда.

„ Не съм удовлетворен. Ядосан съм поради резултата, само че съм удовлетворен от представянето ни. Вината за равенството си е единствено наша. Доминирахме и показахме фантастично държание. Играхме добре, придвижвахме се гладко, само че вкарахме единствено веднъж”, разяснява Клоп.

„ Когато успяваш да стреляш към вратата, нещата не опират до защитата на съперника. Техният вратар направи едно-две невероятни спасявания. Не съм удовлетворен и от обстановката, при която Соланке уцели гредата, тъй като съм сигурен, че това беше дузпа.”

„ Това беше най-силният ни мач против Бърнли, откогато аз съм треньор тук. В предишното не се чувствахме удобно в тези срещи. Днес видях гладко напредване по терена, пасове сред линиите, скорост, центрирания.”

„ Трябва да приемем точката и да продължим напред. Филипе Коутиньо игра в действителност добре. В края получи дребен крамп. Не планирахме да го вадим от игра, само че трябваше да променим решението си”, сподели Клопо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР