Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде интервю за германската ZDF,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде интервю за германската ZDF,
Коментари Харесай

Юрген Клоп обеща, че "Ливърпул" ще харчи

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп даде изявление за немската ZDF, в което съобщи, че клубът е задължен да " харчи пари ", с цел да бъде конкурентноспособен на грандовете на Стария континент.

Носителят на Шампионската лига за миналия сезон похарчи близо 200 млн. евро за Алисон, Наби Кейта, Фабиньо и Джердан Шакири предишното лято, а те имаха главен принос отборът за триумфа, както и за второто място във Висшата лига.

Любопитното е, че през 2016 година, откакто " Манчестър Юнайтед " притегли Пол Погба, Клоп разяснява, че " алените дяволи " са платили " доста пари ".

" Пазарът се промени повече от това, което чаках, само че заставам зад думите си. Може би преводът на изявлението ми бе изгубен. Тогава споделих, че в случай че стигнем точка, в която футболът е покорен напълно от парите, то тогава ще напусна. Все още се чувствам така”, сподели Клоп.

" Ливърпул " е упорит клуб, а в случай че не харчим същите пари като другите, то няма да сме конкурентни на тях. Всеки харчи пари и ние би трябвало да вършим същото”

Засега клубът от " Анфийлд " към момента няма нито един входящ трансфер това лято.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР