Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше възхитен от играта на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше възхитен от играта на
Коментари Харесай

Клоп: Второто място? Не му е времето да мислим за него

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше очарован от играта на своя отбор при успеха с 4:1 над Уест Хем в 28-ия кръг на Висшата лига. Германецът съобщи, че мачът е бил рядка панорама, тъй като играчите му са посочили всичко, което „ човек желае да види във футбола”.

Ливърпул претопи "чуковете " до следващата наковалня

„ Като управител не мисля, че можеш да бъдеш квалифициран за дуел като този. Можеш да се надяваш да случиш на подобен, само че това е рядка панорама. Днес ни се получи. Беше безспорна наслада за окото”, съобщи Клоп.

Милнър: Малко сме разочаровани, че не опазихме мрежата суха

„ Момчетата се показаха на равнище, а това ме прави в действителност благополучен. От изгода ни е, когато имаме време да упражняваме и да се подготвим. Често не разполагаме с такова. Видях доста от нещата, които работихме в тренировките, а това ме радва.”

„ Невинаги ще бъде по този начин, това е един от най-хубавите ни мачове. Твърдя го на 100 %. Контрапресата ни беше превъзходна. Тя ни оказа помощ доста. Знаехме, че Дейвид Мойс провежда тимовете си добре, Уест Хем се движи добре, откогато той ги пое. Когато се разсъниха тази заран, не чаках победа като тази.”

„ Имаше интензитет, видях настъпателност, гняв, доста предпочитание. Видях всичко което, човек желае да види във футбола, а това не се случва постоянно.”

„ Вкарахме също и от статично състояние. Никога не говорите за тях, а повдигате тематиката, когато страдаме от тях. Можем ли да останем втори? Това зависи от други резултати. Сега не му е времето да се тревожим”, приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР