Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във видимо добро настроение

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във видимо добро настроение
Коментари Харесай

Клоп: Ако трансферът на Тиаго се случи, той няма да е причина за това някой да си тръгва

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във очевидно положително въодушевление по време днешната си конференция, само че отхвърли да приказва за Тиаго Алкантара, до момента в който прехвърлянето не бъде разгласен публично. Очаква се това да се случи до края на деня. Германският експерт въпреки всичко увери, че идването на плеймейкъра на Байерн (Мюнхен) няма по никакъв метод да бъде причина за това някой от актуалните играчи на Ливърпул да си тръгне.

" Няма какво да кажа, тъй като съм се научил, че нищо не е публично, до момента в който не бъде оповестено. Аз не съм този, който афишира такива неща и по тази причина не знам какво да кажа. Но обстановката наподобява много обещаваща. Ако това се случи, то няма да има отрицателно влияние върху бъдещето на никого. Някой да би трябвало да си тръгне? Не. Няма да има такова влияние ".

Разбира се, Клоп избра в доста по-голяма степен да приказва за идното посещение на Челси в неделя: " Миналият сезон играхме постоянно с Челси и постоянно беше мъчно. В момента не знаем доста за тях, тъй като сме в самото начало на сезона.

Между мен и Лампард няма никакво съревнование. Вие направихте история от това, което споделих за трансферната политика на Челси. Уважавам доста това, което прави Лампард ".
" I'm not the announcer! "

Here's what Jurgen Klopp had to say when asked about Thiago's arrival at today...
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР