Мениджърът на Ливърпул е изненадващият първи избор на Реал Мадрид

...
Мениджърът на Ливърпул е изненадващият първи избор на Реал Мадрид
Коментари Харесай

The Sun: Клоп поема Реал, ако брадвата застигне Зизу

Мениджърът на Ливърпул е изненадващият първи избор на Реал Мадрид за нов ментор, в случай че се стигне до уволнението на Зинедин Зидан, твърди английският таблоид „ Сън”.

Въпреки че „ белия балет” продължава с бодра крачка отбраната на купата си в Шампионската лига и след 3:0 над Ювентус в първия четвъртфинален мач наподобява сигурен участник в топ 4 на шампионата, това не анулира обстоятелството, че акцията на отбора в Ла Лига е под всякаква рецензия. Изоставането с 16 точки зад водача Барселона е мъчно за преглъщане и явно ще докара до разтърсвания в клуба.

Реал дава Иско и куп милиони за Мо Салах

Много постоянно от началото на сезона Зизу, до неотдавна възхваляван от всички мадридисти, е под прицела на медиите, които го укоряват в своенравие и неумение да извлече най-хубавото от Кристиано Роналдо. Факт е, че през календарната 2018-а формата на португалеца се усъвършенства, само че на „ Сантиаго Бернабеу” мъчно преглъщат такива звучни провали в Примера дивисион.

Според „ Сън” ориста на Зидан към момента е на кантар, като вероятно отпадане от Шампионската лига може да се окаже решаващият фактор. Ако се стигне до разлъка със експерта, донесъл толкоз доста триумфи, то тогава мерникът на Реал се насочва право към 50-годишния Клоп.

Немска легенда предложи Зизу на Байерн

Информацията на изданието идва на фона на нестихващите спекулации за върлия интерес на „ лос бланкос” към звездата на Ливърпул Мохамед Салах.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР