Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви пред Дневник,

...
Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви пред Дневник,
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Кубрат е голяма пречка за битката Джошуа - Фюри

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, съобщи пред " Дневник ", че екипът гледа с убеденост към спечелването на международната купа по бокс за експерти в тежка категория. По думите му задачата е да се стигне до оценката след победа против Антъни Джошуа.

 Кобрата в Топ 10 на The Ring

Двете страни имат съглашение за мач, като дуелът беше плануван за 20 юни в Лондон, само че поради пандемията е отсрочен. В момента не престават договарянията за нова дата.

" Има доста възли, които последователно разплитаме. Говори се за октомври-ноември ", сподели Гоцев.

Преди месец той разгласи пред " Дневник ", че е предложил като вид мачът да бъде на римски амфитеатър в Хърватия. " Оказа се, че те (щабът на Джошуа) в никакъв случай не са имали други проекти отвън Англия ", сподели Гоцев.

По думите му противникът се тормози, " тъй като знае, че Кубрат е подготвен за победа ". " Кубрат е огромна спънка към мача за обединителна борба сред Джошуа и Тайсън Фюри ". Щабовете на двамата англичани, които държат всички пояси в тежката категория, подписаха контракт за два мача.

Джошуа първо би трябвало да пази пояса на Международната боксова федерация (IBF) против Кубрат Пулев, който е наложителен кандидат.

" Те желаят да играят вкъщи. Сега всичко зависи от ограниченията, които държавното управление на Англия ще разгласи. В началото може да позволен 30% аудитория, по-късно 50%. По контракт ние имаме право на една трета от билетите ", съобщи Гоцев.

" Кубрат не е излизал от форма. Тренира свиреп и психически е доста добре надъхан ", добави мениджърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР