Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев разкри в специално интервю

...
Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев разкри в специално интервю
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Датата 25 юли за мача с Джошуа остава, но имаме и резервни варианти

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев разкри в особено изявление за БНР, че датата 25 юли, за когато бе отсрочен мачът на българския професионален боксьор против международния първенец Антъни Джошуа, стои в календара и не е изменена.

Открихме Гоцев по телефона в дома му в Лас Вегас, Невада, където, както на всички места по света, и той съблюдава напътствията за изолираност в изискванията на пандемията. В положително здраве, той показа:

" В непрекъсната връзка сме с екипа на Джошуа. Засега няма смяна в датата и мястото на осъществяване на мача - Лондон. Има обаче логичност в предлагането на Кобрата той да се играе без аудитория, пък и аз не виждам по какъв начин до тогава ще бъде допустимо да се състои такова спортно събитие пред 70 000 фенове. Все отново има вяра обстановката в света да се усъвършенства през май, само че имаме аварийни разновидности, които включват смяна на арената и смяна на града-домакин. "

" Спортистите са хора с физическа мощ и дух и в действителност би трябвало да се намерения при какви условия те да могат да упражняват на въздух, както помоли Кубрат. Защото слънцето и въздухът оказват помощ, а и в този момент всичко е цъфнало на открито ", добави мениджърът на Кобрата.

bnr.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР