Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, даде интервю пред

...
Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, даде интервю пред
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата: Той ще нанесе тежко поражение на Джошуа

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, даде изявление пред " Скай Спортс ", в което изрази убеденост, че Кобрата ще победи Антъни Джошуа в борбата им за международната купа в тежката категория. Според него българският боксьор ще повтори триумфа на Анди Руис против първенеца, само че ще бъде надалеч по-подготвен в реванша.

Двубоят сред британеца и Кобрата бе плануван за 20 юни на стадиона на футболния " Тотнъм " в Лондон, само че поради пандемията от COVID-19 бе отсрочен за неопределен срок. В момента се търсят разновидности за неговото осъществяване, а неотдавна промоутърът на Джошуа Еди Хърн разкри, че срещата може да бъде през октомври или ноември в Близкия изток.
Кобрата: Джошуа е изплашен! Да се бие или да овакантява купата Кубрат Пулев даде изявление за уеб страницата badlefthook.com

" Ще му дадем реванш, само че мога да ви уверя, че Кубрат ще бъде подготвен и за втория дуел. Няма да се отпусне като Руис. Каквато и да бе повода тогава, не беше съществено. А Кубрат е сериозен, кандидат №1, наложителен. Стигна дотук с кръв, пот и сълзи, заслужи си го. На Ей Джей следва най-важната борба. Джошуа не впечатли против Руис - в първия мач беше като елен пред светлини, а във втория бягаше като подобен. От щаба му знаят, че се задава сериозна борба. Кубрат счита, че Ей Джей се опасява от него и по тази причина договарянията се проточиха толкоз. Склонен съм да се съглася. "

Гоцев разяснява и опцията сцена на конфликта да бъде " Арена Пула " в Хърватия. Тя съставлява амфитеатър, издигнат по времето на Римската империя.

" Тази сцена излъчва достойнство и може да сътвори невероятна атмосфера. Двама гладиатори да се изправят един против различен. Кубрат е вдъхновен и няма самообладание. Трудно можем да го удържим, той желае борбата. "

Нещо, което стана ясно и от обява на Кобрата в обществените мрежи преди дни. По-големият от братя Пулеви качи видео от своя подготовка, в което още веднъж прикани Джошуа да се изправи против него.

Междувременно английските медии разпространиха фотоси, от които се вижда, че международният първенец в тежката категория носи шина на левия си крайник и е малтретиран от болки в коляното.

Мачът с Джошуа е може би най-важният в кариерата на Кубрат. За трети път в границите на шест години Кобрата ще има късмет да стане международен първенец. През 2014 година той загуби от украинеца Владимир Кличко в Хамбург, като това остава единственото му проваляне в профибокса.

Сблъсък сред по-големия от братя Пулеви и Антъни Джошуа трябваше да има и през октомври 2017 година, само че тогава тежка травма попречи на Кобрата да се качи на кръга против международния първенец.
bTV Репортерите: В ръкавиците на Кобрата (ВИДЕО) Даваме ли си сметка какво се крие зад лъскавата витрина на огромния спорт?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР