Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън заяви, че постигането на

...
Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън заяви, че постигането на
Коментари Харесай

Ходжсън: Справяме се добре, за повече трябват инвестиции

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън съобщи, че постигането на мира в класирането е мъчно за тима му, а класиране в горната половина на Висшата лига ще се случи единствено при още повече вложения. Палас загуби последните си два мача- против Лийдс и против Бърнли и сега се намира на 14-о място в класирането с 29 точки от 24 мача, на 7 точки от зоната на изпадащите.

"Постижението ни не е по никакъв начин неприятно за тим, който харчи толкоз малко пари и действително работи без бюджет, който подхожда на останалите всяка една година, разгласи опитният експерт.

"Ако хората желаят повече от това, тогава ще са нужни големи вложения. Защото в наши дни, с цел да влезете в тази горна половина на класирането, това значи големи разноски. Но дано първо да забележим по какъв начин ще приключим през този сезон и тогава ще преценим какво можем да си позволим за идващия. "

Отборът на Ходжсън гостува през днешния ден на Брайтън, който е на 16-о място.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР