Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън заяви, че е неправилно

...
Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън заяви, че е неправилно
Коментари Харесай

Ходжсън: Заха не може да спаси сам Кристъл Палас

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън съобщи, че е погрешно всички очаквания за избавление на клуба да бъдат възлагани на " талисмана " на тима Уилфрид Заха. Котдивоарския национал се завърна в игра в предишния кръг след двумесечно неявяване поради контузия и осъществя победния гол за Палас в лондонското дерби с Челси, като с това донесе и първите точки на клуба си за сезона.
ZAHA

ZAHA

ZAHA

WE SCORE WHEN WE WANT pic.twitter.com/dZ276Mjxzy
— DrAwakeStephen (@AwakeStephen) October 14, 2017

" Уилф е талисманът на тима, само че нищо не зависи от един човек, а от целия отбор. Неправилно е всички упования да бъдат предоставени върху един човек, който да би трябвало да ни извади от тази неразбория ", сподели Ходжсън. " Според мен Заха е млад състезател със ярко бъдеще пред себе си, който единствено ще става по-дбър ", добави някогашният британски селекционер.

Въпреки успеха над Челси, Палас продължава да заема последното място във Висшата лига. В събота " орлите " гостуват на Нюкасъл в мач от деветия кръг на шампионата. За дуела в групата се завръща титулярният страб Уейн Хенеси, до момента в който нападателите Конър Уикъм и Кристиан Бентеке са навън с контузии в колената.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР