Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън даде твърд отговор, запитан

...
Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън даде твърд отговор, запитан
Коментари Харесай

Рой Ходжсън смята спекулациите за бъдещето му като неуважителни

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън даде корав отговор, запитан дали спекулациите за неговия пост му въздействат, като разгласи, че това е " неуважително ", съобщи Ройтерс.

Отборът му е в серия от 8 мача без победа след триумфа над Брентфорд вкъщи с 3:1. Палас е спечелил единствено един мач от последните си 12 във Висшата лига. Бъдещето на Ходжсън е под въпрос, като се приказва, че той може да бъде сменен от Стив Купър, който неотдавна бе уволнен от Нотингам Форест.

На въпрос на кореспондент дали мисли за бъдещето си в клуба, Ходжсън отговори: " Не, мисля за мача и какво би трябвало да създадем ".

" Не можем да повлияем на слуховете извън. Ако не се приказва за мен, ще се приказва за някой различен, тъй като това е част от играта. Няма седмица, в която да няма спекулации, тъй че когато сте били във футбола толкоз дълго, колкото мен, би трябвало да разберете, че това е част от играта ", сподели треньорът.

" Моето държание постоянно е било, че съм наемник и би трябвало да направя най-хубавото, за което съм определен. Ако има хора, които желаят да си потегли от клуб, тогава дано го създадат и аз ще го сторя ", добави Ходжсън.

Запитан дали спекулациите за Купър му въздействат той даде пряк отговор. " Ще ви кажа какво мисля. Аз съм на 76 години, работя от 47. Имам визитка, която е невероятна. Така че вашият въпрос не ме интересува, тъй като е непочтителен ", сподели Рой Ходжсън. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР