Мениджърът на , който получи червен картон по време на

...
Мениджърът на , който получи червен картон по време на
Коментари Харесай

Дийн Смит разкри какво е казал на съдиите и определи правилника като фарс

Мениджърът на, който получи червен картон по време на дуела с поради митингите му по отношение на първия гол на " жителите ", разкри какво е споделил на четвъртия арбитър, с цел да бъде изпъден. Специалистът е попитал Дейвид Куут дали той и неговите сътрудници не са получили топки за жонглиране за Коледа, намеквайки по подигравателен метод, че съдийската бригада е формирана от клоуни. След дуела Смит дефинира решението и самия устав като " фарс ".

Във въпросната обстановка в 79-ата минута Родри бе в състояние на засада при едно подаване в половината на Вила. Испанецът се върна обратно и лиши топката от, след което незабавно откри, който осъществя. Въпреки че Родри се възползва от позицията си, правилникът е безапелационен, че попадението би трябвало да бъде зачетено, тъй като преди неговата интервенция неприятелски футболист е играл съзнателно с топката. Този акт основава нова обстановка, в която Родри към този момент не е в състояние на засада. Смит обаче изрично не е склонен с това.

" Това е фарс. Той беше в засада с най-малко 10 метра. Правилникът е презрян и решението е тъпо. Не съм виждал подобен гол да бъде тачен. Това бе неприятно показване от съдиите и то ни струваше скъпо. Честно казано, не разбирам това предписание.

Мислех, че Джон Мос най-малко ще отиде да огледа повтаряне на монитора, тъй като това изглеждаше като чиста засада. Когато разбрах, че няма да го направи и ВАР не се намесва, просто споделих на четвъртия арбитър, че те всички би трябвало да са получили топки за жонглиране за Коледа.

Мос пристигна и ми сподели жълт картон за това. Каза ми, че следвал правилника, а аз му отвърнах, че може би е трябвало да направи това и по-рано. След това той ми подвигна и червен картон. Това, което споделих, не беше някаква ругатня или нещо, което би трябвало да се цензурира. Виждал съм да му споделят доста по-лоши неща и той не е реагирал по този метод ", съобщи Смит.
Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Астън Вила 14:00  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР