Мениджърът на Конър Макгрегър сподели, че бойният атлет не се

...
Мениджърът на Конър Макгрегър сподели, че бойният атлет не се
Коментари Харесай

Конър Макгрегър преговаря за двубой с Каубоя

Мениджърът на Конър Макгрегър показа, че бойният спортист не се връща в UFC поради парите и хипотетичният дуел с Доналд Серони - Каубоя евентуално ще се случи. Дългоочакваното завръщане на ирландеца в UFC е планувано за 18-ти януари. Очаква се някогашният първенец да се бие с Доналд Серони, само че към момента няма нищо доказано. Мениждърът Оди Атар обаче показа, че договарянията са обещаващи.

" Бих споделил, че напредваме с договарянията. Срещнахме се с неговия тим и поддържаме добра връзка. Надявам се да можем да обявим борбата в околните седмици. "
Самият Макгрегър беше споделил преди време, че желае да се бие 3 пъти през 2020-та. Атар поддържа желанието на своя войник и съобщи, че то не идва от потребността от още пари, а по-скоро " The Notorious " желае да бъде деен и да потвърди, че е най-хубавия.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) на Ное 18, 2019 в 3:26 PST

" Вижте в интервала, в който печелеше борби - тогава той се биеше постоянно. Не се биеше по един път в годината, биеше се по-често и беше деен. Вече не му се постанова да се бие за пари. Той се стреми към великолепие и си мечтае за неща, които никой различен не би постигнал. И в този момент той още веднъж прави тъкмо това. "
Макгрегър не е стъпвал в осмоъгълника, откогато бе надвит от сегашния първенец в леката категория, Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018-та.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР