Мениджърът на каза, че ще напусне поста си, ако е

...
Мениджърът на каза, че ще напусне поста си, ако е
Коментари Харесай

Крис Уалдър: Ще напусна, само ако това е в интерес на Шефилд Юнайтед

Мениджърът на сподели, че ще напусне поста си, в случай че е сигурен, че това е най-хубавото решение за клуба. " Остриетата " са на последното 20-о място във Висшата лига с едвам 1 точка от 13 мача, а в четвъртък изгубиха с 2:3 от вкъщи. През предишния сезон те приключиха изненадващо на девето място в класирането.

" Ще си подам оставката, единствено в случай че това е вярното нещо за Шефилд Юнайтед. Клубът значи прекалено много, с цел да приказваме единствено за мен. Важното е какво се случва тук. Каквото и да решат хората над мен в клуба, аз ще се съобразя с решението им ", сподели Уайлдър. " Засега не се отхвърлям. Снощното ни показване ми демонстрира, че в този тим към момента има сърце и дух ", добави наставникът на Шефилд Юнайтед.

-рано тази седмица притежателят на клуба принц Абдулах бин Мосаад бин Абдулазиз ал Сауд сподели, че продължава да разчита на англичанина, без значение от протичащото се. През уикенда Шефилд Юнайтед гостува на различен тим, борещ за оцеляването си в елита -. " Не можем да си позволим разликата да се усили. Трябва да вземем точки през празничния интервал, в случай че желаеме да запазим мястото си. Ако играем по метода, по който го направихме нощес, съм сигурен, че ще вземем тези точки ", добави Уайлдър.
Премиър лийг 13 кръг, четвъртък 17 декември  Шефилд Юнайтед 2:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР