Мениджърът на изненадващо заяви, че е доволен от отбора си,

...
Мениджърът на изненадващо заяви, че е доволен от отбора си,
Коментари Харесай

Клоп: Две огромни грешки решиха мача

Мениджърът на изненадващо съобщи, че е удовлетворен от тима си, макар тежката загуба от с 1:4, след която мърсисайдци изостават на 10 точки от " жителите ".

" През огромна част от дуела това беше брилянтен мач от страна на моя тим, съобщи Клоп пред " Скай Спортс ", което бе признато с удивление от страна на интервюиращия. Затова германецът се опита да изясни: " Виждам в очите ти, че мислиш друго. На мен ми хареса. Първото полувреме играхме добър футбол. Второто полувреме Сити промени малко схемата. Малка смяна и ние щяхме още веднъж да бъдем в мача, само че при започване на втората част нямахме доста варианти и допуснахме първия гол.

Дадохме им прекомерно доста благоприятни условия. Те вкараха, ние изравнихме. Отново бяхме добре, само че тогава допуснахме две големи неточности. При 1:3 на това равнище е мъчно, а по-късно Фодън с тази гениална обстановка за четвъртия гол. "

" Maybe he had cold feet or something? "

Jurgen Klopp's explanation for Alisson's second mistake that led to a goal
— Football Daily (@footballdaily)
Клоп разяснява и представянето на Алисон, който имаше виновност за головете на Ман Сити: " Вярно е, че сгреши, само че и ние не му дадохме доста разновидности, изключително при първия гол. При втория той не уцели добре топката. Той ни е спасявал доста пъти. Няма подозрение, че през днешния ден направи неточности ".

Мениджърът наподобява, че към този момент е приел, че Ливърпул няма да се бори за купата този сезон. Той бе запитан какво мисли за борбата за топ 4, което наподобява реалистичната цел на тима сега. " Ще опитаме всичко. Има задоволително мачове, с цел да подсигурим това, само че би трябвало да печелим ", бе отговорът на Клоп. Премиър лийг 23 кръг, неделя 7 февруари  Ливърпул 1:4краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР