Мениджърът на хедж фонд милиардер Бил Акман каза в понеделник

...
Мениджърът на хедж фонд милиардер Бил Акман каза в понеделник
Коментари Харесай

Бил Акман казва, че бордът на Харвард се е съпротивлявал на уволнението на президента на университета, за да избегне появата на `преклонение` към него

Мениджърът на хедж фонд милиардер Бил Акман сподели в понеделник вечерта, че управителният съвет на Харвард не е бил податлив да уволни президента на университета Клодин Гей след спорните й мнения пред Конгреса по отношение на повишаването на антисемитизма в кампуса заради опасения, че наподобява, че те му се помиряват.

Акман, ученик на Харвард, който е сериозен към реакцията на университета антисемитско държание в кампуса, сподели, че репортерите са го уведомили, че една от аргументите на борда да не уволни Гей е, че не желаят обществото да подозира, че му се „ кланят “.

„ Казаха ми в този момент от двама кореспонденти, че един от факторите, които са затруднили управителния съвет на @Harvard да уволни Гей, е, че са били загрижени, че ще наподобява по този начин, като че ли ми се кланят “, написа Акман в X, някогашен Twitter.

„ С други думи, репортерите обясниха, цитирайки попечителите: „ Ако Бил просто беше спрял да туитва, щяхме да стигнем до верния отговор. “ Толк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР