Мениджърът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер разкри, че приятелството му с

...
Мениджърът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер разкри, че приятелството му с
Коментари Харесай

Дейвид Вагнер: Приятелството ми с Клоп беше любов от пръв поглед!

Мениджърът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер разкри, че другарството му с неговия сътрудник от Ливърпул Юрген Клоп е било “любов от пръв поглед”, само че призна, че най-хубавият му другар е доста по-добър пияница.

Двамата ще се срещнат на “Анфийлд” за първи път като противници във Висшата лига на 28 октомври, когато водените от тях тимове играят между тях. Вагнер приказва за тяхното другарство в новия брой на списание FourFourTwo.

Те се срещат за първи път през 1991 година, когато Вагнер става съотборник на Клоп в Майнц.

“Това беше обич от пръв взор, както споделяме в Германия. Ние станахме другари още на първата ни среща. Можехме да общувахме и бяхме на едно равнище. Станахме съквартиранти и прекарвахме всяка секунда в действия, обвързвана с футбола. "

Вагнер беше кум на Клоп, когато той се ожени през 2005 година, само че признава, че спомените му за този ден са много мъгляви.

“Аз несъмнено не съм огромен пияница, две бири са ми задоволителни. Юрген се оправя много по-добре. Бях му кум на сватбата през 2005 година, само че нямам визия какво съм споделил в речта си, тъй като бях мъртво пийнал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР