Мениджърът на Григор Димитров, Георги Стоименов сподели, че шансът българският

...
Мениджърът на Григор Димитров, Георги Стоименов сподели, че шансът българският
Коментари Харесай

Лекарите в Монако ще решат за участието на Григор Димитров на Sofia Open

Мениджърът на Григор Димитров, Георги Стоименов показа, че шансът българският №1 да пази купата си на Sofia Open е 50 на 50.

" В Монако Григор ще се подложи на няколко рехабилитационни процедури. Там ще изчака здравното решение. На Григор доста му се играе в София. Турнирът в столицата е заложен в програмата ни отдавна. Все отново здравето му е по-важно. Ако се наложи, може да пропусне надпреварата " - сподели Стоименов пред " България Днес ".

Световният №4 отлетя за Монако, където ще се възвръща с дейна отмора. Гришо е почувствал болки по време на мача си от втория кръг на Australian Open против квалификанта Макензи МакДоналд. Това оправдава слабата му игра в срещата, в която беше на прага на сензационна загуба.

" Това не е травма " - сподели Стоименов. " Става въпрос за болежка, която се получава от натоварване. Гришо се подложи на обстойни прегледи, а проучванията от тях ще излязат в края на седмицата. "

Ако проучванията са положителни, Григор ще се върне в България през уикенда. С него ще пътува и треньорът му Дани Валдерду. При негативни резултати, Димитров може да пропусне още шампионати. Гришо би трябвало да взе участие в Ротердам и Дубай до края на февруари.

Стоименов показа, че Григор желае да усъвършенства резултатите от предходната година. Припомняме, че Димитров завоюва четири шампионата, в това число финалите на ATP в Лондон и доближи до №3 в света.

" Не знам дали ще успеем през този сезон да сме №1. Има време и за това. Важното е Гришо да играе добър тенис и да е здрав ", приключи Стоименов.

" Чакам решението на лекарите ", сподели Григор Димитров след демонстративния урок с деца в Хасково. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР