Мениджърът на футболния Ливърпул Юрген Клоп е искал да посети

...
Мениджърът на футболния Ливърпул Юрген Клоп е искал да посети
Коментари Харесай

Не позволили на Клоп да посети Борис Бекер в затвора

Мениджърът на футболния Ливърпул Юрген Клоп е желал да посети именития някогашен тенисист Борис Бекер по време на престоя му в английски затвор, с цел да предложи поддръжката си, заяви организация ДПА.

Това разкри Борис Бекер в изявлението си за немския ефирен канал Sat.1, откакто бе освободен и депортиран в родината си. Бекер изтърпя осем месеца от присъдата си. Той разгласи, че английските управляващи не са разрешили на футболния треньор, негов съотечественик, да го посети поради опасения, че това би било риск за сигурността. Клоп също удостовери за желанието си в изявление пред немския вестник „ Билд “.

„ За мен беше доста значимо да поддържа Борис, с цел да знае, че няма да го оставим “, съобщи Юрген Клоп.

55-годишният някогашен тенисист бе наказан на две години половина затвор в края на април в Лондон за укриване на активи на стойност милиони от назначените му синдици.

Клоп добави, че е бил огромен почитател на някогашния първокласен тенисист и е следял кариерата му като професионален играч. Двамата се срещнали за първи път преди 7 години по време на шампионата „ Уимбълдън “.

„ Прекарахме чудесна вечер тогава и се забавлявахме доста “, описа треньорът, който е приказвал с Бекер в пандиза по телефона и го е призовал да напише книга за претърпяното, както и е отправил покана да следи мач на Ливърпул.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР