Мениджърът на Фулъм Марко Силва настоя, че неговият вратар Бернд

...
Мениджърът на Фулъм Марко Силва настоя, че неговият вратар Бернд
Коментари Харесай

Силва: Лено е „докоснал“, но „не е бутнал“ момчето с топката

Мениджърът на Фулъм Марко Силва настоя, че неговият вратар Бернд Лено е „ докоснал “, само че „ не е бутнал “ момче, което гони топките по време на загубата с 0:3 от Борнемут.

Инцидентът през второто полувреме се случи, когато Лено отиде да вземе топката от протегнатата ръка на малчугана, преди да употребява мощ, с цел да направи умишлен контакт с рамото на детето, което наподобява направи крачка обратно за баланс.

31-годишният немец по-късно се върна, с цел да се извини на момчето, макар че неговият управител беше безапелационен, че взаимоотношението е било пресилено.

Силва сподели: „ Виждали ли сте го да блъска? Не видях това. Да, той се извини. Говорих с Бернд за това. Ясно е, че той отиде да приказва с момчето след този миг като най-хубавия експерт, който е, в действителност умел състезател, какъвто е.

Той искаше да върне бързо топката в игра. Момчетата, които са край тъч линията, не знам кой им даде указания постоянно да държат топката, с цел да забавят още веднъж началото на мача. Добре, ние губим, той изтича към топката. Аз не вижам да го бута. Бернд докосна момчето с топка, той не го бутна. Не съм англичанин, само че знам разликата сред едната дума и другата, и ние би трябвало да кажем истината в този миг “./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР