Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс настоя, че кариерите на Сандро

...
Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс настоя, че кариерите на Сандро
Коментари Харесай

Жива е надеждата за двама от низвергнатите в Евертън

Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс настоя, че кариерите на Сандро Рамирес и Дейви Клаасен в клуба напълно не са завършили.

Двамата футболисти мъчно намират място в състава на „ карамелите”, въпреки че бяха измежду марковите покупки от лятото на 2017година. Сандро напусна „ Гудисън Парк” през януари, като ще доиграе акцията чартърен в Севиля. Клаасен пък бе на крачка да премине в Наполи, но договорката в последния ден от трансферния прозорец пропадна поради спор към имиджовите му права.

Големия Сам разпори своя Евертън: Жалка работа

„ Клаасен опита да се бори за мястото си през целия сезон и тъкмо както се случва с доста, доста играчи, които идват в Англия за първи път, нещата не им се получават”, разяснява Алърдайс.

„ По принцип огромна част от новопристигналите не вършат добър първи сезон. Така че обратно на това, което всички си мислят, с чужденците не се получава още от първия сезон. По-голямата част от тях се провалят, в сравнение с съумяват. Това се следи във всеки клуб.”

„ Вторият сезон е в действителност значимият. Тогава ще искаш от тях да се оправят. Не можеш да бъдеш толерантен, тъй като никой няма да ти го разреши през втория сезон. Много е евентуално тогава въпросният футболист към този момент да е един много по-различен състезател. Може би казусът тук е тъкмо такъв”, сподели още Алърдайс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР