Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че е разочарован от

...
Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че е разочарован от
Коментари Харесай

Куман се ядоса на Рууни за ареста му и обеща наказание

Мениджърът на " Евертън " Роналд Куман съобщи, че е отчаян от непристойното държание на нападателя Уейн Рууни. Холандецът даде обещание, че 31-годишният футболист ще бъде осъден съгласно вътрешния устав.

" Заедно със притежателя Бен Кенрайт говорихме с него (Рууни) за обстановката. Той ще получи наказване в подобаващото време ", съобщи Куман.

Нападателят беше арестуван от полицията поради шофиране в нетрезво положение на 31 август. Арестът е станал до дома му в Чешир, като съгласно някои изказвания равнищата на алкохол в кръвта му са били три пъти над нормата.

Рууни беше пуснат под гаранция, само че ще би трябвало да се яви пред съда на 18 септември. Ден по-рано " Евертън " гостува на " Манчестър юнайтед ". Нападателят ще се завърне за първи път на " Олд трафорд ", откогато мина в състава на " карамелите " това лято.

Рууни ще бъде лишен от заплата за две седмици или общо 300 хиляди паунда. Нападателят евентуално ще бъде оставен отвън състава за семейството на " Тотнъм " в събота.

Рууни направи мощно начало на сезона след завръщането си в " Евертън ", като вкара два гола в три мача. Нападателят стана вторият футболист след Алън Шиърър, достигнал границата от 200 гола във Висшата лига.

31-годишният футболист приключи кариерата си в британския народен тим в края на август. Рууни е голмайсторът на " трите лъва " за всички времена, като има 53 попадения в 119 срещи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР