Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти заяви, че се надява да

...
Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти заяви, че се надява да
Коментари Харесай

Анчелоти иска да изведе Евертън на новия му стадион

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти съобщи, че се надява да удължи контракта си с „ карамелите “ и след 2024 година, с цел да може да изведе клуба на новия му стадион.

Във вторник Евертън получи позволение за строителство на стадион с потенциал от 52 888 фенове на брега на Ливърпул от градския съвет. След дефинитивно утвърждение и от държавното управление, може да стартира 150-седмичния строителен план напролет или през лятото. Това би разрешило на Евертън да се реалокира на новото си оборудване за сезон 2024/2025.

Договорът на Анчелоти завършва точно през лятото на 2024 година, само че италианецът желае да бъде мениджърът, който ще изведе Евертън в новия им дом и като подобен би се радвал да удължи престоя си.

„ Бих желал да бъда там, когато бъде отворен новият стадион. Това ще бъде положително достижение за мен. Да завършиш контракта тук през 2024 година значи, че си приключил добра работа и, когато свършиш добра работа, договорът няма да бъде спрян през 2024 година. Той ще бъде удължен. Времето, което прекарах тук, е единствено една година и се усещах в действителност добре, тъй че бих желал да остана допустимо най-дълго “, съобщи Анчелоти.

Миналата събота Анчелоти стана първият управител на Евертън, който завоюва против Ливърпул на „ Анфийлд “ от 22 години насам.

Carlo Ancelotti keen to extend contract and lead Everton into new stadium. By
— Guardian sport (@guardian_sport) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР