Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти не бърза да прави гръмки

...
Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти не бърза да прави гръмки
Коментари Харесай

Анчелоти: Топ 4? Чакайте малко

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти не бърза да прави гръмки обещания, без значение че отборът му съкруши Ливърпул с 2:0 на “Анфийлд” и е единствено на 3 точки от влизане в зона “Шампионска лига”.

“Място в Топ 4? Чакайте малко. Засега просто се борим за Европа и сега сме в добра позиция. Такъв мач от наша страна сигурно ще накара да имаме вяра повече”, съобщи треньорът.

“Много се веселя за клуба и за почитателите. Само мога да си показва какво щеше да бъде, в случай че нашите последователи бяха тук довечера. Отборът хвърли доста старания и се показа добре, което ме прави щастлив”, продължи Анчелоти.

Италианецът изясни и тактическия план на състава си: “Играхме с двама централни нападатели в лицето на Хамес Родригес и Ричарлисон. Шеймъс Коулман пък трябваше да блокира Андрю Робъртсън. В отбрана бяхме с четирима, с цел да можем да направляваме Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане. Още началото избрахме да играем с дълги подавания, тъй като това го можем, а и искахме да избегнем пресата на противника.”

“При гостуванията ни се оправяме добре, само че имаме проблеми при семействата. Длъжни сме да бъдем по-постоянни на нашия стадион, като работим върху това”, приключи Анчелоти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР