Мениджърът на Етър Красимир Балъков е щастлив от показаното от

...
Мениджърът на Етър Красимир Балъков е щастлив от показаното от
Коментари Харесай

Балъков: Ще съм по-доволен, ако победим във вторник

Мениджърът на Етър Красимир Балъков е благополучен от показаното от своите футболисти против Верея в среща от втората осмица на Първа лига. Болярите се постановиха с 3:0 на “Ивайло” против отслабения противник, като в срещата нямаше никаква конспирация. За рожденика Бала надалеч по-голям е идният двубой с Локомотив (Пловдив) на 1/4-финалите за Купата на България.

“Беше обикновено да победим. Доволен съм от показаното до 70-ата минута. След това се подлъгахме по темпото на Верея. И въпреки всичко това е добър резултат за нас. Най-важни бяха трите точки. С тези три точки съвсем си осигуряваме първото място. Ние би трябвало да печелим и да поддържаме самочувствието. Ще бъдем още по-доволни, в случай че спечелим мача във вторник. Това би било огромен триумф за Етър. Срещу Локомотив (Пд) би трябвало да сме доста съсредоточени. Опасен тим. Познавам доста добре треньора. Той мен също. Дано имаме шанс и да победим. В този миг се явява мачът на сезона за Етър. Ние сме реалисти. Дори да загубим, сезонът няма да бъде изгубен. Това е заслуга на треньорския щаб и най-много на футболистите, а и на хората, които вземат участие във финансирането на Етър. Работим всеки ден, с цел да създадем крачки напред с Етър. Засега съм удовлетворен. Но Европа е доста надалеч от нас. Нека първо си свършим работата”, съобщи Балъков.

Той разяснява и спекулациите, че ще размени Петър Хубчев отпред на националния тим. “Пожелах триумф на Хубчев. Казах му да не обръща внимание на тези неща. Стопирахме спекулациите на часа. След това бях при тима и се разбрахме, че няма истина в това нещо. Днес на мача се видя.”, приключи бронзовият медалист от САЩ’94 Първа лига 1 кръг, петък 29 март  Етър 3:0краен резулат  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР