Мениджърът на е разочарован от взетото решение в Премиър лийг

...
Мениджърът на е разочарован от взетото решение в Премиър лийг
Коментари Харесай

Солскяер ядосан заради важно решение в Премиър лийг

Мениджърът на е отчаян от взетото решение в Премиър лийг през новия сезон да не важи правилото за петте смени, което беше в действие при завършека на предходния. Преди старта на новата акция 11 от всичките 20 клуба гласоподаваха за връщане на общоприетите условия, от което обаче пострадали в този момент са евроучастниците. “Червените дяволи” не могат да разчитат на много играчи поради контузии и болести и при сгъстения цикъл останалите елементарно натрупват отмалялост.

“Не мога да допускам, че гласувахме срещу това предписание - недоволстваше Солскяер през днешния ден. - Вече сме очевидци на толкоз многто контузии. Нашето най-голямо обвързване е да се грижим за здравето на състезателите през целия сезон. Наясно съм за какво гласувалите за това взеха решение по този начин, само че би трябвало да гледаме и по какъв начин това се отразява на футболистите - както физически, по този начин и душевен. Най-смисленото решение е да им даваме повече благоприятни условия да си отдъхват. също приказва за това.”

От няколко седмици насам Юнайтед има по два мача на седмица. В неделя “червените” одобряват в Премиър лийг. Това ще бъде дуел №100 на Солскяер като управител на отбора.

“Всичко мина толкоз бързо, до момента се любувах на това. Да се надяваме, че ще имаме мотив за празнуване след добра игра и добър резултат”, добави норвежецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР