Мениджърът на е пренасочил интереса си от едната към другата

...
Мениджърът на е пренасочил интереса си от едната към другата
Коментари Харесай

Холанд сменя Санчо в приоритетите на Солскяер

Мениджърът на е пренасочил интереса си от едната към другата огромна звезда на. Според " Мирър " в клуба към този момент гледат с известно облекчение на обстоятелството, че не похарчиха куп пари за през летния трансферен прозорец. Формата на самият състезател спадна, а представянето на " алените дяволи " от началото на сезона в Премиър лийг е убедило управлението, че може би огромният приоритет не би трябвало да бъде привличането на нов флангови футболист. Вместо това Солскяер още веднъж се концентрира върху своя съотечественик, който не съумя да притегли преди към година.

За качествата и статистиката на норвежеца няма какво да се приказва, а и съществуването на освобождаваща уговорка в неговия контракт значи, че той може да излезе даже по-евтино от Санчо. Медиите обаче не са единомислещи по кое време влиза в действие въпросната уговорка, съгласно която Холанд може да бъде изплатен против към 70 милиона паунда. Според едни източници клаузата може да бъде задействана още през идното лято, до момента в който други настояват, че тя ще бъде годна през 2022 година.

За възможен трансфер на Холанд на " " обаче има най-малко две огромни спънки. Първата е, че сътрудник на норвежеца е Мино Райола, с който управлението на Манчестър Юнайтед от известно време не е в по никакъв начин положителни връзки. Втората е, че Холанд е една от огромните трансферни цели на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР