Мениджърът на даде интервю по повод предстоящия шампионатен мач срещу

...
Мениджърът на даде интервю по повод предстоящия шампионатен мач срещу
Коментари Харесай

Фийни: Станислав Манолев служи за пример на останалите момчета

Мениджърът на даде изявление във връзка идния турнирен мач против. Ето какво показа наставникът на " орлетата " пред уеб страницата на клуба.

– Г-н Фийни, тимът нямаше доста време за подготовка след успеха против Янтра в неделя. Готови ли е отборът за следващия мач от шампионата?

– Да, по този начин е. Времето за подготовка не бе доста. Но мисля, че и на самите футболисти е по усета да играят повече мачове, в сравнение с да упражняват. Това е нещо, което разбрах още като играех в Обединеното кралство, където програмата на мачовете е доста наситена. Мисля, че сме готови, с цел да бъдем на нужното равнище от физическа позиция и освен.

– Всички ли са на линия за идния дуел със Септември (Симитли)?

– Да, всички са подготвени. Радвам се, че всички момчета са на линия. Тренираха доста добре през седмицата. Всички са подготвени да дадат 110% % от своите благоприятни условия за Пирин. Това, че всички са на линия и в добра форма, прави изборът ми сложен, само че всеки футболен треньор би желал да има подобен " проблем ". Съперникът почива през уикенда, тъй като такава е програмата, само че не мисля че това е толкоз значимо.

– Доволен ли сте от показаното в Габрово?

– Да, тъй като теренът бе тежък. Въпреки това, тимът съумя да покаже темперамент и да наложи своята воля. Мисля, че футболистите извършиха добре всички задания и се оправиха чудесно и с този мач. Оставаме крепко стъпили на земята и продължаваме да работим, с цел да осъществим нашата огромна цел. Идва идващ мач, последващо предизвикателство. Всичко стартира още веднъж. Надявам се да продължим по този начин.
– На върха в класирането сме. Спечелването на шампионата ли е задачата ни?

– Във футбола никой нищо не може да ти подсигурява и да ти обещае. След мача със Септември (Симитли), който през лятото загубихме, доста хора бяха гневни и ни подлагаха на критика. Тогава споделих, че шампионата е дълго и това е маратонско тичане, а не спринт. Така че, да, ние ще създадем всичко допустимо, с цел да осъществим задачата ни обвързвана с промоцията и вървим към осъществяването на тази цел. Концентрираме се върху всеки идващ мач и гледаме да даваме всичко от себе си. Всяка победа е значима, всяка точка, която ти дава преимущество в класирането пред останалите, е значима. Хората възприемат идния мач със Септември като локално дерби, само че във всеки мач се дават по три точки за победа. Ние излизаме за победа във всеки дуел, с цел да осъществим крайната ни цел. А тя е надалеч по-глобална от една среща. Няма потребност от ненужно напрежение. Всеки мач е сложен и ние почитаме всеки противник. Надявам се, че ще стане добър дуел.

– означи два гола в първите две срещи напролет. Той е и с капитанската лента при отсъствието на санкции. Как оценявате представянето му?

– Станислав е доста първокласен футболист. Не е нужно да знаеш в кои тимове и шампионати е играл, а единствено да гледаш деликатно неговото показване по време на мачовете. Изключителен експерт. Той е на 35-години, а тренира като 20 годишен. Води тима и служи за образец на останалите момчета. Много хора изказваха мнение, че не може да бъде потребен в ролята си на полузащитник, аз ще кажа, че качествените и опитни играчи като него могат да бъдат потребни на всички места. Втора лига 20 кръг, петък 26 февруари  Пирин (Благоевград) 15:00предстои  Септември (Симитли)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР