Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че със сигурност ще

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че със сигурност ще
Коментари Харесай

Мениджърът на Челси: Оставам и ако се наложи, ще закарам футболистите до Лил с моя автомобил!

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че сигурно ще остане в клуба до края на сезона, а той и играчите ще се опитат да издигнат с представянето си духа на всички чиновници на клуба, които се усещат несигурни поради неразбираемото бъдеще след наложените наказания на притежателя Роман Абрамович. Германецът успокои, че за момента има организиран аероплан, с който тимът да пътуват за реванша с Лил от 1/8-финалите на Шампионската лига. След замразяването на всички активи на съветския милиардер стана ясно, че клубът ще разполага с едвам 20 000 паунда за организирането на своите гостувания, което породи подозрения дали Челси няма да се откаже от скъпите чартъри и да пътува по друг метод. Тухел откри сили даже да се пошегува, че в случай че толкоз няма метод да се провежда пътешестване, той самият е подготвен да кара седемместен автомобил, с който да заведе част от своите играчи до Лил.

„ Няма никакво подозрение, че ще остана до края на сезона. Абсолютно. Трябва да забележим какво ще се случи ден за ден, тъй като всичко може да се промени. Ситуацията е ясна – клубът се продава и се надяваме, че бързо ще преминем през това, с цел да се подредят нещата и това да ни даде някаква вероятност. Чиста нечиста сделка е, че аз имам повече информация от вас. Понякога е добре да живееш живота си ден за ден. Сега и ние вършим това, тъй като има условия, които не можем да повлияем. В някои връзки не е доста прелестно, само че път това ти дава свободата да се концентрираш единствено върху нещата, върху които можеш да имаше въздействие. Това са нашето показване и духът, който можем да демонстрираме. Фокусът пада върху първия отбор, само че Челси е доста повече от него. Това е голям клуб с огромни обичаи и стотици хора, които работят тук. За тях е значимо да покажем дух.

Последната ми информации е, че можем да отидем до Лил със аероплан и да се върнем по същия метод. Ако не може да го създадем по този начин, ще отидем с трен. Ако не може и по този начин, ще го създадем с рейс. Ако не, аз самият ще закарам някои играчи със седемместен автомобил “, съобщи Тухел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР