Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че неговият отбор ще

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че неговият отбор ще
Коментари Харесай

Тухел: Позволено ни е да мечтаем, но шансовете не са големи

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че неговият тим ще се опита да играе на границата на своите благоприятни условия в гостуването си на „ Сантиаго Бернабеу “, с цел да се опита да заличи преднината на Реал Мадрид от два гола в 1/4-финалния конфликт от Шампионската лига. Германецът добави, че Ромелу Лукаку няма да пътува с тима за Мадрид, защото има травма в ахилеса.

„ Шансовете не са огромни, като се има поради резултата от първия мач, шампионата, противника и стадиона, на който гостуваме. Едно от най-големите провокации е да гостуваш на „ Бернабеу “. Още по-трудно е, в случай че гониш избран резултат. При тези условия наподобява съвсем невероятно, само че си коства да опитаме, а това значи, че ще би трябвало да играем на лимита на опциите си. Човек може да се поучи от последния мач. Ще го използваме. Имаме потребност от приказен сюжет. Задачата и предизвикването са необикновено сложни. Позволено ни е да мечтаем. Красотата на тази игра е в това, че всичко е допустимо.

Калъм Хъдсън-Одой и Бен Чиуел са навън, Ромелу Лукаку няма да пътува с тима поради боли в ахилеса. Аспиликуета даде негативен тест, само че ще бъде в групата. Рос Баркли е болен.

Реал има голямо преимущество във връзка с физическата форма. През целия сезон употребяват по пет смени, а ние нямахме тази опция, макар че играем в най-физическата лига “, съобщи Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР