Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че не съжалява, че

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че не съжалява, че
Коментари Харесай

Тухел не съжалява, че е пуснал Лукаку и Вернер

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че не съжалява, че е пуснал Ромелу Лукаку и Тимо Вернер в титулярния състав при триумфа с 4:0 над Малмьо в Шампионската лига в сряда вечер. Двамата нападатели на "сините " напуснаха терена с травми още през първото полувреме.

На конференцията преди мача самият Тухел съобщи, че Лукаку играе в прекалено много мачове. След срещата наставникът изясни, че е пуснал белгийския таран против първенеца на Швеция в опит да му върне увереността. Лукаку не бе вкарвал в шест мача преди снощния.

Белгиецът нарани глезена си в 18-ата минута при твърдо влизане в краката му, до момента в който сътрудникът му в офанзива Вернер разтегна бедрен мускул и също напусна игра преди почивката.

"При Ромелу има превръщане на глезена, до момента в който травмата на Тимо е мускулна ", сподели Тухел след дуела.

"И двамата ще отсъстват известно време. Не скърбя обаче, че те играха. Мисля, че в този момент беше моментът да разреша на Лукаку да играе и да му дам убеденост. Ясно е, че не желаеме да имаме такива проблеми, само че по време на сезона се случват такива неща ", сподели още немският управител.

Следващият мач на Челси е в събота по обяд с Норич, като съвсем несъмнено и двамата ще пропуснат срещата от Премиър лийг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР