Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че е доволен от

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Томас Тухел: Много съм доволен

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че е удовлетворен от равенството 0:0 против Манчестър Юнайтед. Според него дуелът е бил равносилен и подялбата на точките е закономерно.

" Получи се мач на високо нимо сред два доста мощни тима. Имахме проблеми през първото полувреме, само че като цяло беше равносилен дуел. През втората част бяхме в действителност мощни ", съобщи Тухел.

" Мисля, че бяхме по-близо до успеха, само че на терена имаше доста качество. По отношение на представянето съм удовлетворен. Защитавахме се доста добре и съм доста благополучен от този факт. През първото полувреме не атакувахме пространствата задоволително добре. Не беше елементарно да намерим решение и загубихме малко убеденост с някои елементарно изгубени топки.

На почивката си казахме, че не би трябвало да се тормозим. Променихме схемата на 5-3-2, с цел да печелим топката по-високо и да си върнем самочувствието. Момчетата направиха това доста добре. Приемаме резултата. Много съм удовлетворен. Срещу тим като Ман Юнайтед не получаваш доста шансове ", разяснява германецът.

CHELSEA REACTION

Tuchel: “I’ve seen it on the iPad, I don’t understand why the referee has to check it. "
— TEAMtalk (@TEAMtalk)
Той приказва и за обстановката през първото полувреме, когато с ВАР се разглеждаше ситуция за дузпа за игра с ръка на Хъдсън-Одой: " Как може да има намеса с ВАР? ИГрачът в алено играе с ръка, а те ревизират за дузпа? Видях повторението и не разбирам какво имаше да ревизира съдията, само че съм удовлетворен, че нямаше дузпа. Това би било още по-зле ".
Премиър лийг 26 кръг, неделя 28 февруари  Челси 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР