Мениджърът на Челси Томас Тухел търси начин, по който да

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел търси начин, по който да
Коментари Харесай

Тухел се надява Челси да изглежда различно в дербито

Мениджърът на Челси Томас Тухел търси метод, по който да промени формата на тима след серията от разочароващи резултати. Лондончани имат една победа в последните си седем турнирни срещи и възможностите им да се борят за купата съвсем се изпариха. В неделя " сините " имат лондонско дерби с.

" Решихме да дадем на играчите два дни отмора след мача с. Тази отмора няма да реши всички проблеми, само че е добре за тях. След дуела с още веднъж ще имаме късмет да дадем два дни отмора на множеството играчи, тъй като имат потребност от нея. Това не е решението за неделя. Трябва да сме несъмнено, че ще излезем с друг метод и конфигурация ", съобщи Тухел.

Tuchel looking for ‘different attitude and a different mindset’ against Spurs
— Chelsea Rooter (News and Updates) (@ChelseaRooter)
Германецът удостовери, че Тревор Чалоба, и няма да са разполагаем за лондонското дерби. победи на два пъти в полуфиналите на Купата на Лигата, като надигра противника и в двата мача. В момента " сините " са трети и има преднина от осем точки пред петия, само че в случай че " шпорите " завоюват три от отсрочените си четири мача, ще се озоват пред лондонския си противник.

" Играем три мача против тях за къс интервал от време, което не е всекидневно. Затова те знаят какво вършим и ние сме осведомени с тяхната игра. Това е огромен мач и ние можем да считаме, само че е необичайно да има конфликт за избрани позиции, а единият тим да е изиграл 4 мача по-малко. Тази преднина може да сътвори неверно усещане, че имаме удобен задатък, което не е по този начин. Трябва да сме сигурни, че нещата ще останат по този начин, а най-хубавият късмет е да спечелиш конфликтите с директните съперници ", съобщи германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР