Мениджърът на Челси Томас Тухел смята, че неговият тим е

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел смята, че неговият тим е
Коментари Харесай

Томас Тухел: Единият отбор заслужаваше да спечели и това бяхме ние

Мениджърът на Челси Томас Тухел счита, че неговият отбор е трябвало да завоюва дуела с Манчестър Юнайтед. В изтеглен мач от 37-ия кръг на Висшата лига двата отбора приключиха 1:1 на „ Олд Трафорд “.

„ Единият тим заслужаваше да завоюва мача и това бяхме ние. Не успяхме. Беше доста, доста положително показване, само че не бяхме задоволително решителни. Липсваше ни малко увереност в наказателното поле, с цел да спечелим дуела “, показа Томас Тухел.

Манчестър Юнайтед съумя да продължи серията си без загуба против Челси вкъщи. За последно „ алените дяволи “ изгубиха на своя стадион от „ сините “ през май 2013 година, когато тимовете бяха водени надлежно от сър Алекс Фъргюсън и Рафаел Бенитес.

„ Трябва да приемем точката, само че не е обективен този резултат. Работихме доста старателно, с цел да поведем и внезапно противникът ни с един удар ни означи “, разяснява още Томас Тухел.

„ Бяхме доста смели без топката и представянето беше чудесно, само че ни липсваше малко увереност и може би малко шанс в наказателното поле “, добави наставникът на Челси.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР