Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че му е трудно

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че му е трудно
Коментари Харесай

Томас Тухел: Трудно ми е да анализирам този мач, бяхме уморени и бавни

Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че му е мъчно да проучва мача с Ювентус (0:1) в Шампионската лига. Той съобщи, че отборът му е позволил прекомерно елементарен гол и сподели още, че играчите му по този начин и не са намерили правилния темп в играта си.

" Не може в мач на такова равнище да получиш гол в първите секунди на второто полувреме. Трябваше да знаем какво ни чака и да бъдем по-добре проведени в отбрана. Обикновено се оправяме в такива обстановки. Този път обаче бяхме осъдени ", съобщи Тухел.
 Ювентус - Челси 1:0 в мач от Шампионската лига
Ювентус издебна своя момент и удари Челси с гол от съблекалнята

Феде Киеза наказа настоящия притежател на Шампионската лига

" Смятам, че не започнахме задоволително съсредоточени. Владеехме топката и през първите 15 минути можехме да нараним противника, в случай че бяхме по-остри. Имаше задоволително благоприятни условия да пратим рискови топки в тяхното наказателно поле и да сложим някои сложни въпроси. Имахме притежаване на топката, само че в две значими обстановки я загубихме прекомерно елементарно и за малко да получим гол, а на сходно равнище това е недопустимо, изключително когато не си подложен напрегнат. "

" Не успяхме да намерим нашия темп, тъй като противникът се бе прибрал надълбоко в своята половина. Трудно бе да намираме свободните пространства и да преценим по кое време да увеличим скоростта. Липсваха спринтове. В тренировките през вчерашния ден всички се оправиха отлично, само че през днешния ден не бе по този начин, не знам за какво. Това се отнася за целия тим. Стори ми се, че бяхме мудни и изтощени, изключително при вземането на решения. Трудно ми е да проучвам този мач ", призна германецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР