Мениджърът на Челси Томас Тухел превърна проблемите с контузии и

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел превърна проблемите с контузии и
Коментари Харесай

Тухел: Хаким Зиеш изигра един от най-добрите си мачове за Челси

Мениджърът на Челси Томас Тухел трансформира проблемите с травми и КОВИД-19 във благоприятни условия и даде ентусиазъм на отбора си, като извънредно показване за успеха против направиха и Калъм Хъдсън-Одой. Тухел призна, че е избрал да накара крилата си да играят по-атакуващо от нормално поради неналичието на сигурност в отбрана заради отсъствието на заболелия, а можеше единствено да седне на пейката след травмата си. Крайните бранители и също са отвън състава поради трайни травми.

Запитан за изключителното показване на Зиеш, коронясано с превъзходен гол в 47-ата минута, Тухел, отговори, че необикновеният му състав е дал на мароканеца опция да поеме повече опасности. " Това бе един от най-хубавите му мачове, тъй като той беше доста благонадежден. Това е може би и най-хубавата му позиция на терена ".

Тухел би трябвало да откри метода да извади максимума и от Ромелу Лукаку, който пропусна две чудесни благоприятни условия, които бяха избавени от вратаря на Тотнъм Юго Лорис. Белгийският нападател е вкарал едвам 5 гола през този сезон и единствено 2 от септември насам, като той бе отвън терените за два интервала поради травма и КОВИД-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР