Мениджърът на Челси Томас Тухел поздрави отбора си за успеха

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел поздрави отбора си за успеха
Коментари Харесай

Тухел е поел сериозен риск срещу Бренфорд

Мениджърът на Челси Томас Тухел поздрави тима си за триумфа с 2:0 над Брентфорд като посетител, класирал го на полуфиналите в Купата на лигата в Англия. Заради огромен брой отсъстващи футболисти - 10 индивида са или под карантина, или са с контузии, наставникът се принуди да заложи на три момчета от школата - 17-годишният Сунсуп-Бел и 18-годишните Симонс и Вейл.

Оказва се, че това е било голям риск от негова страна, тъй като тези младежи освен че нямат опит, а и не са били упражнявали за нескончаем интервал от време.

“И тримата се оправиха добре - съобщи Тухел. - Те не бяха упражнявали цяла седмица, тъй като школата ни беше затворена. След това ги поканихме да упражняват с първия тим за два дни. Те слушаха деликатно какво им приказваме и извършиха задачата си. Останалите футболисти ги подкрепяха. Браво на всички, доста съм щастлив”.

“Този резултат е брилянтен на фона на обстоятелствата”, добави немският експерт, след което похвали особено и аварийния вратар Кепа Арисабалага, който този път застана под рамката.

На полуфиналите Челси ще спори с Тотнъм в два мача при започване на януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР