Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали играчите си, че не

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали играчите си, че не
Коментари Харесай

Тухел: Заслужихме сухата мрежа, контузиите ни преследват

Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали играчите си, че не са позволили гол при успеха над Лил с 2:0 вкъщи в мач от осминафиналите на Шампионската лига, само че изрази съжалението си, че халфовете Матео Ковачич и Хаким Зиеш са получили травми в дуела на " Стамфорд Бридж ".

" Сините " стигнаха до чист триумф и към този момент са покрай идната фаза на шампионата, само че Зиеш и Ковачич са под въпрос за финала на Карабао къп в неделя против Ливърпул. " Отново имаме суха мрежа и я заслужихме. Трябваше да работим крепко, с цел да не дадем шансове на един мощен тим. Имаше малко съмнение, някои доста мощни моменти и някои по-слаби, някои непредизвикани неточности, само че по този начин и не им дадохме чиста опция за гол ", сподели Тухел след триумфа.

" Във всеки втори мач би трябвало да вършим смени поради травми, а не заради тактически аргументи, по този начин е през целия сезон. Това ни преследва. Трябваше да сменя Матео на почивката. Все още не съм приказвал с лекарите за Хаким, само че се надявам, че не е съществено. До неделя има много дни за възобновяване, тъй че се надявам те да са подготвени ", добави немският експерт.

Авторът на единия от головете Кай Хаверц призна, че тимът на Лил съществено е затруднил лондончани. " Знаехме, че ни чака тежък мач, те играха добър футбол и през първото полувреме ни бе доста мъчно. Това е едвам първото полувреме, би трябвало да спечелим и втория мач. Не играхме най-хубавия си футбол, не бяхме задоволително нападателни, само че спечелихме с 2:0 и това е най-важното. Сега би трябвало да се концентрираме върху неделя ", сподели нападателят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР