Мениджърът на Челси Томас Тухел остана доволен от минималната победа

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел остана доволен от минималната победа
Коментари Харесай

Тухел: Това е голяма победа

Мениджърът на Челси Томас Тухел остана удовлетворен от минималната победа в дербито с Тотнъм (1:0). Германецът съобщи, че това е огромна победа за неговия отбор, който продължава да върви в вярната посока.

" Трябва да се учим от всеки идващ мач. През първото полувреме тотално контролирахме мача и стояхме високо в половината на противника. Може би през втората част загубихме убеденост, тъй като загубихме надзор над топката. Но не загубихме вярата и структурата в играта си. Удържахме на напрежението ", счита Тухел.

" Може би ни липсва инстинкт на палач в предни позиции. Би било хубаво да използваме по-добре опциите, които сътворяваме в наказателното поле на противника. Като че ли ни би трябвало повече увереност. Но значимото е, че постигнахме огромна победа като посетител и аз съм благополучен от този факт. Не става дума за тактичност, а за метода, по който организирахме мача и вярвахме в успеха. Играчите се раздадоха на 100%, с цялостна мощ и активност. Не спряхме да имаме вяра и показахме кураж да пресираме високо. Това демонстрира храброст, а единствено по този начин се печелят победи ", добави германецът.

Премиър лийг 22 кръг, четвъртък 4 февруари  Тотнъм 0:1краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР