Мениджърът на Челси, Томас Тухел, очаква труден реванш срещу Реал

...
Мениджърът на Челси, Томас Тухел, очаква труден реванш срещу Реал
Коментари Харесай

Тухел: След първия мач разбрахме, че заслужаваме да сме на полуфинал

Мениджърът на Челси, Томас Тухел, чака сложен реванш против Реал Мадрид от полуфиналите на Шампионската лига. Също по този начин той акцентира, че неговият тим би трябвало да не помни резултата 1:1 от първия мач на “Алфредо Ди Стефано”.

“Играчите си починаха и в този момент желанието ни е да запазим интензитета от мача в Мадрид. Двубоят е доста значим, напрежението е огромно и това е реванш, който е решителен. Затова е значимо да излезем с високо самочувствие против тим като Реал Мадрид. Знаем какво предизвикателство ни чака. Всичко е отворено ", стартира той.

"Матео Ковачич е навън за мача, само че Антонио Рюдигер може и да играе с маска, както тренира през вчерашния ден. Нямаме някакви нови травми, само че ни следва още една подготовка. Не знам по какъв начин ще играе противникът ни. Дали ще бъде с петима в отбрана като в първия мач, или с четирима. Ще зависи от положението на Ферлан Менди и Серхио Рамос. Всяка скица си има преимущества и дефекти. В полуфиналите не става въпрос по какъв начин играят те, а по какъв начин ние играем - с какъв интензитет, с каква религия, с каква храброст… ".

"Ясно е, че Тимо Вернер желае да бележи повече голове, само че би трябвало да приемем, че от време на време нападателите не се възползват от своите шансове. Все още не сме взели решение за него. Имаме още една подготовка, с цел да забележим какви са чувствата измежду играчите. За мен Тимо сподели огромен интензитет и всеки нападател би трябвало да го прави. Има обаче неща, които идват с времето и с вярата в личните сили. Истината е, че не се тормозя. Имам религия в моите футболисти без значение кой ще играе на следващия ден. Най-добрият урок, който научихме в първата среща, е, че можем да имаме вяра в себе си и че имаме цялото право на света да бъдем на тези полуфинали. Заслужихме си да бъдем в този стадий от надпреварата ".

"Не знам дали Серхио Рамос ще играе на следващия ден, само че това е нещо, което несъмнено ще промени обстановката, тъй като той е капитанът на най-успешния тим от последните години. Не бива да си загубим мозъка, мислейки си за тази тематика. Вярвам, че той ще бъде титуляр и би трябвало да сме готови за това. Най-голямото предизвикателство е да забравим резултата от първия мач. За мен конфликтът стартира изначало от 0:0. Не познавам различен метод, по който да се приготвяме за дуел. Това, което желаеме, е да печелим мачове. Това е задачата на този клуб, този спорт и този шампионат. Трябва да отдадем нулева значимост на резултата от първата среща по време на подготовката ни за този двубой”, разяснява Тухел на конференцията си преди мача ", завършу експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР