Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира наказанието, което му бе

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира наказанието, което му бе
Коментари Харесай

Тухел: Разбирам защо ме наказват, но не разбирам защо Конте не получи същото наказание

Мениджърът на Челси Томас Тухел разяснява наказването, което му бе наложено след конфликта с Антонио Конте по време на лондонското дерби с Тотнъм. Германецът бе санкциониран с 35 000 лири и осъден да не води тима един мач, до момента в който сътрудника му бе санкциониран с 15 000 лири. Така той няма да води тима в утрешния дуел против Лестър.

" Едната част е аленият картон, аз се държах по метод, който не беше подобаващ и скърбя за това. Но беше от пристрастеност и мога да приема това. Но е мъчно да приема в подтекста на това, че не аз започнах експанзията и не мисля, че бях единственият човек, който участваше в случилото се. Разбирам за какво ме санкционират, само че не разбирам за какво другият треньор не получи същото наказване ", разяснява Тухел.
 Барселона, Байерн и Интер в Обновена
Барселона, Байерн и Интер в " групата на гибелта " в ШЛ, вижте жребия за груповата фаза!

Завързани борби

Наставникът разкри, че Н " Голо Канте ще отсъства още към месец: " Говорим за седмици, над четири седмици. Трудно е да го сменяем, той е неповторим. Ковачич се завърна в групата и е подготвен да играе 20 минути. Имаме потребност от него в дълготраен проект, само че е добре да го имаме като алтернатива ".

Попитан дали нещо се е трансформирало по отношение на селекцията след загубата от Лийдс с 0:3, Тухел отговори: " Не става дума единствено да се желаят играчи. Съставът е задоволително мощен да завоюва в Лийдс и прекомерно мощен, с цел да загуби с 0:3. Знаем от седмици какво бихме желали да прибавим към тима. Имаме някои хрумвания, само че може и никой да не пристигна. Не остава доста до затварянето на трансферния прозорец ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР