Мениджърът на Челси - Томас Тухел, изрази емоциите си след

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел, изрази емоциите си след
Коментари Харесай

Тухел с интересни оправдания за играта на Челси

Мениджърът на Челси - Томас Тухел, изрази страстите си след . "Сините " надделяха съперника си с гол в последната минута на постоянното време, а експертът оправда слабата игра на отбора с любопитни аргументи.

"Знам, че може да играем по-добре. Искаме да играем по-добре. Поне бяхме солидни в отбрана, имаше дисциплинираност ", призна Тухел.

"На почивката споделих на момчетата да не губят религия, да не вършат нелепости и да не поемат непотребни опасности. "

"Идваме от 30-градусова горещина. Имаме шестима играчи с простуда поради климатците в самолета. Няма един, който да е спал добре поради температурите и часовата разлика. Ако си мислите, че сме имали естествена седмица, с цел да се подготвим, бъркате. Опитахме се да оцелеем и това е видно. Има голямо напрежение върху теб, щом си на Световно клубно състезание. Играчите го усетиха. Освен това, не са играли във Висшата лига от четири седмици. Това е чудноват микс от най-различни аргументи, тъй че не съм очаквал кой знае какво. Вчера имахме проблеми на тренировката, Азпи и Калъм напуснаха по-рано. Такава е действителността ", добави Тухел.

"Всеки тим има сходни моменти, изключително през зимните месеци. Ако играем тази среща още веднъж, шансът да приключим наедно е голям. Тогава ще приказваме още по-дълго за аргументите. Така че в случай че спечелиш с късен гол, както и да спечелиш, продължаваш напред и забравяш. Не би трябвало да анализираш прекомерно дълго. Вече сме го създали. Изглеждахме изтощени, отегчени на моменти. Но се видя, че опитвахме, всеки даде най-хубавото от себе си. "

"В момента Ливърпул наподобява доста мощен. Няма да се предадем, няма да Ви кажа, че е невероятно да го догоним. Но няма различен метод да го създадем, с изключение на да се подобрим и да печелим мач след мач. Няма потребност да гледаме Ливърпул или Манчестър Сити, имаме задоволително проблеми за възстановяване и започваме оттова ", приключи Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР