Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе бесен на играчите

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе бесен на играчите
Коментари Харесай

Томас Тухел беснее от слабата продукция на своите футболисти

Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе гневен на играчите си след загубата с 0:1 от Динамо (Загреб). Лошото начало на сезона за лондончани продължи и в Шампионската лига. Наставникът счита, че отборът му се е показал под опциите си и има доста над какво да работи.

" Представихме се под опциите си, стана същото както постоянно. Започнахме мача добре, само че не си реализирахме ситуациите. Не използвахме опциите си, когато можехме да решим всичко още в първите 15-20 минути. След това ни вкараха прекомерно елементарен гол на контраофанзива и от този миг започнаха компликациите ни. На полувремето направих някои промени, пробвах да окуража футболистите, споделих им да играят с повече страст и да влизат по-здраво в единоборствата. Явно обаче се намираме в сложен миг.

Има доста за анализиране. Аз също би трябвало да видя грешките си. Очевидно не се представяме по този начин, както би трябвало. От мен зависи да намеря решение. В момента нищо не се получава. Изглежда, че губим убеденост откакто получим гол. Това обаче е много просто пояснение. Трябва да намерим решение на този проблем за идващия ни мач ", добави германецът.
 Динамо (Загреб) победи Челси с 1:0 в Шампионска лига
Динамо (Загреб) направи сензацията на откриването на ШЛ с победа над Челси

Оршич вкара единствения гол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР