Мениджърът на Челси Маурицио Сари сподели, че е щастлив в

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари сподели, че е щастлив в
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Мисля, едниствено за финала в Лига Европа

Мениджърът на Челси Маурицио Сари показа, че е благополучен в клуба и желае да остане във Висшата лига на Англия.

Бъдещето на италианеца при сините от Лондон не изглеждаше изключително несъмнено, а също по този начин беше свързван и с много други тимове след края на сезона.

Челси ще играе с Арсенал на финала в Лига Европа на 29-и май в Баку и Сари съобщи, че е съсредоточен върху въпроса по какъв начин да завоюва тази купа.

''Моето бъдеще сега е - сряда. Искам да мисля само за финала в този миг. Имам контракт за още две години тук. Нямам контакти с други тимове. На първо място след финала желая да приказвам с моя си клуб. Защото желая да знам дали са удовлетворени от мене или не. Честно да ви призная, усещам се благополучен съм тук, одобрявам Висшата лига. Челси е един от значимите клубове в лигата. Радвам се да работя за клуба, само че дано първо да обсъдим обстановката с клуба. Нормално е след края на сезона да има подобен диалог ", сподели още италианският експерт.

Сари добави, че се надява халфът Н'Голо Канте да бъде подготвен за мача другата сряда, откакто е в последните дни от рехабилитацията на травма.

"Той тренира през вчерашния ден дружно с тима, тъй че ние сме оптимисти ", сподели още Маурицио Сари.

Също по този начин той добави, че почита решението на Еден Азар да избере продължение на кариерата си в Реал (Мадрид), в случай че към този момент е решил такава стъпка.
"Не знам дали Азар отива при тях. Ще уважа неговото решение, само че не знам дали в действителност отива в Мадрид. Аз бих желал да остане при нас, само че би трябвало да сме подготвени да приемем решението му, каквото и да е то ", добави някогашният старши треньор на Наполи. /БТА

Челси уволнява Сари, той предостатъчно потрива ръце

Сари има вяра, че Канте ще може да играе във финала на Лига Европа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР