Мениджърът на Челси Маурицио Сари разкри, че в отбора не

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари разкри, че в отбора не
Коментари Харесай

Сари: Безсмислено е да се готвиш за дузпи

Мениджърът на Челси Маурицио Сари разкри, че в тима не са упражнявали дузпи преди реванша от полуфиналите на Лига Европа против Айнтрахт Франкфурт. След 1:1 в първия мач, двата тима още веднъж приключиха при същия резултат в Лондон и след продължения, а при дузпите лондончани завоюваха с 4:3 точни удара.

“Не сме се готвили за дузпи, тъй като в това няма смисъл. Може да си доста добър на подготовка, само че напрежението в същинския мач е друго. Трябва да покажеш темперамент, нещо което не се тренира. Сега би трябвало да си починем. За злощастие имаме уговорена контрола в Съединени американски щати на 15 май и по този начин ще разполагаме с едвам 10-ина дни да възстановим силата си и да се подготвим за финала. Срещу Айнтрахт изиграхме положително първо полувреме и под паника 10 минути при започване на второто, когато получихме и гол.

Бяхме по-добри през втората част на вторите 45 минути, само че най-после и в продълженията бяхме изморени и ни беше тежко. Започнахме с трима контузени, а други двама получиха контузии в течение на мача. Състоянието на Рубен Лофтъс-Чийк не е съществено, просто получи крамп след 75 минути игра”, разяснява Сари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР