Мениджърът на Челси Маурицио Сари обвини Байерн (Мюнхен) в липса

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари обвини Байерн (Мюнхен) в липса
Коментари Харесай

Сари: Байерн действа непрофесионално и неуважително

Мениджърът на Челси Маурицио Сари упрекна Байерн (Мюнхен) в липса на професионализъм и демонстрация не пренебрежение поради метода, по който немският клуб се пробва да уреди прехвърлянето на Калъм Хъдсън-Одой. Преди два дни спортният шеф на баварците Хасан Салихамиджич призна обществено за интереса на Байерн към крилото, което не се харесва на лондончани.

Според медиите на Острова немският клуб към този момент е отправил четири предложения за 18-годишния състезател, като последното предложение е в размер на 35 милиона паунда.

" Мисля, че това не е професионално, тъй като те си разрешават да приказват за състезател, който има контракт. Мисля, че те демонстрираха пренебрежение към нашия клуб. Не знам какво да кажа. Аз съм доста удовлетворен от самия футболист, тъй като той се развива. Той работи доста добре и аз бих желал да разполагам с него и в бъдеще ", съобщи Сари.
'BAYERN SHOWED LACK OF RESPECT' @ChelseaFC boss Maurizio Sarri feels @FCBayernEN were " not professional " in their public courting of Callum Hudson-Odoi

Not a happy chappy...

More on the story here: https://t.co/QDXk5MwezA pic.twitter.com/Rujr0oTsmM
— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 11, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР