Мениджърът на Челси Маурисио Почетино трябваше да се радва след

...
Мениджърът на Челси Маурисио Почетино трябваше да се радва след
Коментари Харесай

Почетино се ядоса на играчите си при 6:0 срещу Евертън

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино трябваше да се радва след безапелационната победа над Евертън с 6:0, само че вместо да чества забележителното показване на Коул Палмър, който вкара четири гола, аржентинският експерт се ядоса, че неговите футболисти се карат на терена.

Челси водеше с 4:0 след хеттрик на Палмър още през първото полувреме и едно попадение на Николас Джаксън, когато получи дузпа след нарушаване против Нони Мадуеке. Джаксън и Мадуеке се скараха кой да извърши дузпата, която бе доказана след преразглеждане със системата за видеоарбитраж-ВАР, а титулярният реализатор Коул Палмър стоеше край тях. Наложи се намесата на капитана Конър Галахър, да избута двамата играчи, да грабне топката и да я даде на Палмър, който осъществя за 5:0.

" Футболистите знаят, че този, който извършва дузпите е Палмър.Много съм отчаян обстановката ", призна Маурисио Почетино пред репортерите след дуела и добави. " Ситуацията, която изпратихме за всяка страна, която гледа – желая да се извиня. Не можете да се държите по този метод и да би трябвало да приказваме за това след подобен необикновен мач е тъпо. Играчите би трябвало да покажат, че са гладни за гол, само че не и в подобен вид обстановка. Няма да приема това още веднъж. Обещавам това. "

Почетино похвали Галахър за намесата му и не остави подозрение пред забърканите футболисти, че се движат по тъничък лед.

" Понякога за младите играчи персоналните неща са над тима, само че те би трябвало да знаят, че би трябвало да се показват добре за отбора и да се учат бързо. Това са неща, които вземаме поради за идващия сезон. Ако не се научат, тогава ще вземем някои решения. Когато ме питате за какво нямаме поредност или от време на време не се представяме на равнище, това е поради стандартите и те би трябвало да се научат бързо, тъй като условията са доста високи ", разяснява още мениджърът на Челси.

По мотив представянето на Коул Палмър, Почетино съобщи: " Той имаше качествата да бележи, когато беше в Манчестър Сити, само че мисля, че методът, по който се приспособява при нас, е приказен. "

Палмър се изравни с Ерлинг Холанд отпред в класацията при реализаторите във Висшага лига с 20 гола.

" Той е необикновен за тима, за него самия и демонстрира, че клубът е взел вярното решение, привличайки го. Като цяло съм удовлетворен от представянето. Показахме друг метод от този против Шефилд Юнайтед, подобрихме се в разнообразни области и се получи съвършеният мач ", приключи Маурисио Почетино.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР